Индийско уиски

Amrut Indian Single Malt
70cl / 46%
Новото едномалцово уиски Amrut е с високо алкохолно съдържание, до 46% и предизвиква всеобщо любопитство. То е отлично и със сигурност се чувства значителното подобрение на предходната негова версия (40%).

Amrut Fusion
70cl / 50%
Amrut Fusion e индийско едномалцово уиски, което получава името си поради факта, че използва два барела - индийски и шотландски. Whisky Bible Awards 2010 го обяви за Indian Whisky of the Year и Third Finest Whisky в света и получи 97 точки.

Amrut Indian Peated Malt
70cl / 46%
Новият 46% Amruts е много по-различен от приятния, но не толкова вълнуващ оригинал. По-стабилен, по-силен и изключително подобрен.

Amrut Peated Cask Strength Malt
70cl / 62.78%
Това едномалцово уиски Amrut Peated е забележително cask-strength (от една бъчва) и привлича множество международни награди и признание още от появата си през 2008 година. По своето качество и цена може да надмине дори съперниците си от Islay.

Amrut Special Reserve / Cask Strength / TWE 10th Anniversary
70cl / 63%
Бутилирано от TWE при 63%, може да изглежда малко страшно с пълна сила, но с малко вода, може да се преобрази и разкрива едно прекрасно съчетание на меден малц, плодове и дъб. Това толкова чаровно едномалцово уиски може да се окаже една от сделките на годината.

Amrut Peated Cask Strength Malt
70cl / 62.8%

Amrut 100 Peated Indian Single Malt
100cl / 57.1%
Ето един друг триумф от Amrut с вкус на дим и тъмни плодови вкусове.