TEACHER’S – уискито № 1 в Индия се предлага в нова опаковка

Лидерът сред световните марки скоч и № 1 по продажба в Индия, Teacher’s, ще бъде на разположение в нов и изключително съвременен вид. Това което не се променя е качеството му. Новият облик е част от общото предложение за обновяване на Teacher’s, за да привлече нови клиенти към марката. Този смел, уверен нов облик изразява желанието за докосване до "Духа на постижение".

Teacher’s е марка за тези потребители, които търсят финес. През своята 181-годишна история уискито е преминало през много иновации и промени на опаковката му , с цел да се отговори на непрекъснато променящите се изисквания на потребителите на скоч. През 1913 година Teacher’s патентована "самоотваряща се бутилка". Тази иновация даде на марката 15-годишна преднина пред нейните конкуренти.

Г-н Хариш Мулшандани, главен изпълнителен и управляващ директор на India & Indian Sub Continent, Beam Global Spirits & Wine споделя, че Teacher’s претърпя израстване до видна позиция, но остават верни на своето наследство и качество. Но също толкова важно е, че приемат промените и се адаптират към различните поколения на ценителите на скоч. Същият безкомпромисен дух, смелост и увереност, но в съчетание с по-луксозния външен вид, освежава марката и я доближава до високите стандарти, определени от William Teacher’s.

Новата бутилка на Teacher’s Highland Cream има по-широки рамене, подобрено и по-удебелено гърло, а надписите William Teacher’s WT са релефни, което засилва качеството. И двата етикета на бутилката и на опаковката се отдалечават от традиционните, което създава впечатление за изисканост и елегантност и по този начин представя Teacher’s на новите потребители.

Teacher’s има три премии в Индия, включително Teacher’s Highland Cream, Teacher’s 50 и Teacher’s Origin. Teacher’s Origin е premium scotch blend, която съдържа 65% малц (повече от всяка друга стандартна смес) и отлежава в Quarter Casks в стил XIX век, които осигуряват съзряване с повече от 30% и правят вкуса по-богат и по-гладък. В основата на Teacher’s Origin е Ardmore Malt Whisky, което му придава по-традиционен вкус на торфен дим и стабилност.

Teacher’s Highland Cream е първият международно известен скоч, който достига в Индия. Днес марката е с най-големи продажби в цялата страна. Престижните Teacher’s 50, a 12 year old шотландско уиски представляват специални смеси и с тях бе отбелязана 50-годишнината от индийската независимост.